OVER ONS

IMG-20200726-WA0000

Vroeger kwamen mijn ouders thuis met een cadeau of kerstpakket en kon ik niet wachten om het mee uit te pakken om te kijken welke verrassing er in zat. Dit enthousiasme is mij altijd bijgebleven om een leuk geschenk te mogen ontvangen. Zoals het jaarlijks kerstpakket. Waarschijnlijk ben ik niet de enige die hier naar uitkijkt.

Door de interesse in originele geschenken is Cadeau webwinkel Two4you ontstaan. Inmiddels ben ik een stapje verder gegaan met de webwinkel Complete waar ik cadeau- en kerstpakketten aanbiedt. Wat ik nu zo leuk vindt aan het runnen van een eigen webwinkel in cadeau- en kerstpakketten, is dat ik mensen persoonlijk kan helpen met hun wensen.

Achter de schermen word ik van alle kanten geholpen door verschillende mensen. Zoals mijn broer voor fotografie, mijn dochter voor marketing. En mijn familie en vrienden geven mij feedback en moedigen mij aan waar nodig is.

Wat opmerkelijk is, is dat cadeau- en kerstpakketten steeds minder afgestemd worden op het personeel of het bedrijf. Dit is natuurlijk jammer als er wel genoeg mogelijkheden zijn om een pakket samen te stellen op de interesses van de medewerkers.

Wil jij graag een passend pakket voor jouw medewerkers dat net even wat anders is, neem dan gerust vrijblijvend contact met mij op. Dan gaan we samen kijken of we jouw wensen tot een personal gift kunnen maken. Of neem een kijkje bij:

Vriendelijke groetjes Miranda