BEZORGEN & RETOURNEREN

Cadeau- & Kerstpakketten bezorgen

Cadeau- & Kerstpakketten bezorgen is maatwerk. Zodra de bestelling klaar staat nemen wij contact op om samen het bezorgmoment te bepalen. De pakketten worden op werkdagen bezorgd tussen 08.00 uur en 18.00 uur. Wij kunnen helaas geen exacte tijden van aflevering opgeven. Alle pakketten worden geleverd op de begane grond.

Zijn er bijzondere omstandigheden? Dan is het fijn als wij daar tijdig over geïnformeerd worden. Denk aan een afleveradres wat zich aan de achterkant van een pand bevindt of een afleveradres wat niet met een grote vrachtwagen te bereiken is. Dan staan er geen onverwachte omstandigheden in de weg voor de bezorging.

Belangrijk om rekening mee te houden

Mocht er onverhoopt toch wat mis zijn gegaan tijdens de bezorging of aflevering van een pakket, willen wij hier graag van op de hoogte gesteld worden.

Garantie

De fabrieksgarantie geldt onverminderd de wettelijke rechten van de consument. Wettelijke garantie houdt in dat de producten moeten beantwoorden aan redelijke verwachtingen. Mochten de fabrieksgaranties geen uitkomst bieden, dan zorgen wij voor een voor jou passende oplossing.

Voorwaarde is wel dat we in de gelegenheid worden gesteld de klacht te beoordelen en dat het bestelnummer bekend is.

Wanneer je aanspraak wilt maken op de garantie kun je een e-mail sturen aan: info@completecadeau.nl met daarin de vermelding van het probleem. Wij zullen dan binnen 2 werkdagen met jou communiceren over de klacht.

Een product kan op kosten van de consument of het bedrijf retour gezonden worden naar ons. Na ontvangst zullen wij een vervangend of gerepareerd artikel zenden.